DONEAZĂ

Cu donaţia ta de astăzi poţi susţine sute de copii incluşi în programele noastre. Prin intermediul contribuţiilor tale ne vei ajuta să oferim o educație mai bună copiilor, nu doar astăzi, ci în fiecare zi.

Online prin card
Transfer bancar

Transfer bancar
ASOCIATIA INODRIVE
CIF: 33748971 /30.10.2014
RO56BTRLRONCRT0268156701
Notă: donație

REDIRECȚIONEAZĂ 2%

Prin intermediul contribuţiilor tale ne vei ajuta să oferim o educație mai bună copiilor din România nu doar astăzi, ci în fiecare zi. Alege să redirecţionezi 2% din impozitul pe venit aferent anului anterior către Asociaţia InoDrive, pentru a susţine antreprenoriatul şi proiectele de dezvoltare personală în Târgu Mures.

Cum redirecţionezi 2% din impozitul pe venit?

  • Completează Formularul 230 (dacă în anul trecut ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă în anul anterior ai realizat şi alte venituri – din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente).
  •  Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 25 mai pentru anul anterior: formularul se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Mențiuni

  • Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.
  • Adresele Administraţiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF.
  • Dacă doreşti să sprijini şi mai mult cauza noastră, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţi. Un voluntar va veni să ridice formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente.
  • Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru programele derulate.

Reprezinți o companie și vrei să susții InnoDrive?

Potrivit prevederilor Codului Fiscal, sponsorizarile sunt nedeductibile la calculul impozitului pe profit, dar acestea se scad din impozitul pe profit. Asadar, in cazul in care sponsorizarile sunt efectuate potrivit prevederilor Legii 32/1994 privind sponsorizarea, sunt in limita a 3 la mie din cifra de afaceri a Companiei si nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat de Companie, Compania plateste catre bugetul de stat impozitul pe profit mai putin suma reprezentand contravaloarea sponsorizarii (prin deducerea acesteia din suma datorata cu titlul de impozit pe profit).